zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Gastvrijheid in horeca kan beter

12 oktober 2011 - De gastvrijheid in de Nederlandse horeca kan beter. Dat blijkt onder meer uit cijfers van FoodService Instituut Nederland (FSIN). Volgens FSIN kiezen steeds meer mensen er voor thuis te eten, omdat dit niet alleen goedkoper is, maar ook omdat de restaurants te kort schieten in de dienstverlening.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   1 reactie
 

 
reacties
 
Jan  |   | 
15-04-2021
 | 
14:43 uur
Persoonlijk merk ik dat de gastvrijheid van de horeca best goed is. Toen ik nog vaak naar een restaurant ging, vond ik dat ik altijd vriendelijk en hartelijk ben behandeld.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10