zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Markt van buitenshuis eten en drinken daalt met 2%

31 januari 2011 - De markt van buitenshuis eten en drinken is in 2010 gedaald met 2%, van 18,3 naar 17,9 miljard euro. Dat wordt becijferd door Foodstep. De hotelbranche en fastservicesector dalen over 2010 licht met respectievelijk -0,6% en -0,5%. Horecavoorzieningen op het station en bij uitgaanscentra groeien wel. Restaurants verloren 3,9%. Rien de Koning, onderzoeksdirecteur bij Foodstep, verklaart dat restaurants terrein verliezen vanwege prijsaantrekkelijke alternatieven.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   Reageer
 

 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10