zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Gastvrijheid in horeca kan beter



Zo behoort Nederland tot de landen met de duurste horecagelegenheden. Een driegangenmenu kost hier gemiddeld 33 euro, in Frankrijk 24 euro. Volgens Jan-Willem Grievink, directeur van FSIN, is er dan ook nog een wereld te winnen in de horeca. Overigens zette de horeca in het tweede kwartaal wel meer om. Die toename van ruim 6,5% is vooral te danken aan de snackbar.

Communicatieadviseur Robert Kroon denkt dat het euvel van gastvrijheid ligt in de Nederlandse cultuur. Die was nooit zo gastvrij. Mensen hier zijn niet zo sterk geneigd te geven vanuit hun hart zonder daar iets voor terug te verwachten. De dienstbaarheid is hier dan ook ver te zoeken.

Bron(nen):
nrc.next (12-10-2011)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10