zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

VanDrie Group hanteert `Open Restaurant Formule` op beurzen



De liefde voor kalfsvlees gaat bij de mensen immers door de maag. De `Open Restaurant Formule` houdt in dat VanDrie Group gebruik maakt van frontcooking ofwel live koken in de eigen stand. Dat betekent dat meesterkoks Ben van Beurten senior en junior onder het toeziend oog van de gasten het kalfsvlees van de VanDrie Group klaarmaken in de stand.

Elke beurs gaan er zo`n 350 couverts doorheen. Om mensen naar de stand te trekken maakt VanDrie Group amper gebruik van promotie- of marketingmiddelen. In de vele jaren dat de VanDrie Group op beurzen staat, weten mensen de beursstand van het bedrijf goed te vinden. Deze staat immers altijd op een A-locatie en vaak op een kruising met twee hallen in.

Bron(nen):
Expo Visie (najaar 2011)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10