zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Horeca verliest relatief veel banen door crisis



Een op de vijf vacatures in de horecabranche wordt door uitzend- en oproepkrachten opgevuld. De branche kan zich op deze manier relatief snel aan veranderende marktomstandigheden aanpassen. Verder is het personeelsbestand in de horeca jong en flexibel en is er sprake van een grote doorstroming. Gemiddeld stroomt een kwart van de werknemers in de horeca binnen een jaar uit of vindt een baan elders in de sector.

Bron(nen):
FoodHolland.nl (22-7-2009)
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10