zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Werknemer neemt vaker eigen lunchtrommel mee

Werknemers nemen hun lunch vaker mee van huis dan een jaar geleden. Het bezoek aan de bedrijfsrestaurants in Nederland is in 2004 dan ook fors afgenomen, met 9 procent, ten opzichte van 2003. Dat blijkt uit het Nationale Cateringonderzoek onder 11.000 consumenten.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10