zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Zakelijk eten gaat ondernemer meer kosten

Ondernemers die hun klanten voor een etentje uitnodigen, zijn vanaf 1 januari 2005 duurder uit. De regering beperkt de fiscale aftrek voor zakenlunch en -diner van 90 naar 75 procent als onderdeel van haar bezuinigingsplannen. Tevens zijn congresbezoeken en studiereizen straks minder aftrekbaar.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10