zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Jonge leiders pakken voedselverspilling aan

Bijna 50 kilo voedsel gooit iedere Nederlander per jaar weg - oftewel ongeveer veertien procent van al het eten in ons land. Vooral rijst, pasta en brood belanden in de prullenbak. Parsia Tayebi, consultant bij Essent/RWE en vorig jaar uitgeroepen tot 'Best Young Leader in Sustainability', gaat er samen met vier andere jonge duurzame leiders iets aan doen.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10