zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Voedselverspilling viert nog steeds hoogtij

In 2013 verspilt de Nederlander naar schatting 47 kilo goed voedsel. Deze hoeveelheid ligt op vrijwel hetzelfde niveau als in 2010. Toen verspilde de Nederlander gemiddeld 48 kilo goed voedsel. Zuivel, brood en groente gooien mensen het meest weg.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10