Reactie: Goed stuk en nog steeds toepasselijk voor de huidige tijd. Wat ik nog mis is in dit lijstje is de kracht van gepersonaliseerde content. Het is super belangrijk om de mensen binnen jouw droomklanten in kaart te brengen EN te gaan monitoren. Om vervolgens content te maken die hun specifieke problemen oplost. Deze content kan een persoonlijke mail zijn, waarin je reageert op een artikel van desbetreffende persoon maar ook een e-book, specifiek geschreven (en eventueel in opmaak aangepast) op die persoon of organisatie.
Reactie: Ik ben een trainee bij Createment. Ik ben net afgestudeerd en heb ervoor gekozen om een traineeship te volgen in plaats van meteen voor een startersfunctie te gaan. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik me wilde verdiepen in een andere branche dan waarvoor ik heb geleerd. Een traineeship biedt dan vele mogelijkheden om snel veel te leren en daarna door te stromen in een leuke functie die echt bij je past.
Ik volg op het moment een T-shaped online marketing traineeship bij Createment van 8 maanden. Wat mijn ervaring is met dit traineeship is dat ik juist heel goed begeleid word. Ik heb eerst voor een aantrekkelijke baan gesolliciteerd (waar ik ben aangenomen) voordat ik aan het traineeship begon. Zo wist ik waar ik aan toe was en waar ik naartoe aan het werken was.
Het is een pittige training en binnen 2 maanden krijg je alle benodigde informatie om aan de slag te kunnen gaan als online marketeer. Hierna ga je 6 maanden werken bij het bedrijf waar je bent aangenomen. Het is dan ook echt de bedoeling dat je hier dan ook blijft werken als het traineeship is afgelopen.
Het is een uitgebreid traineeship waarin alle facetten van online marketing besproken worden. Er komen vele experts invliegen om te vertellen over de verschillende onderwerpen binnen de marketing, waar je enorm veel van leert.
Alles wordt heel goed op elkaar afgestemd bij de traineeships van Createment en je wordt uitstekend begeleid. Het is echt zeker een aanrader.
Reactie: Huiveringwekkende cijfers, nu al. Bronnen zijn uit 'onverdachte' hoek. Waardevoller zou een artikel zijn zonder regeringstitel 'intelligente' lockdown, waarin scenario's worden voorgeschoteld waar NL in terecht kan komen na de extreme verlenging ervan tot 20 mei. Deze lockdown is namelijk niet intelligent, maar oerdom. NL zou een risicobenadering moeten toepassen waarbij alleen de risicogroepen vergaande beperkingen wordt opgelegd. Wat niet in Ruttes calculaties zit, zijn alle doden die er straks bijkomen als het stof van zijn falend beleid is neergedaald.
Reactie: Op zich een goede zaak dat er meer behoefte is aan schoonmaak! Dit betekent niet dat we met z'n allen direct schoonmakers hoeven in te huren, maar dat kan al simpel beginnen met bijvoorbeeld een deurmat. Zorg voor een goede schoonloopfunctie en droogloopfunctie en je bent al een heel eind op weg. Het zorgt ook nog eens voor minder beschadiging van je vloer.
Reactie: Data moet inderdaad stromen door de bedrijfsprocessen zodat er op gestuurd kan worden. Veel bedrijven blijven hangen in een massief ERP systeem of vluchten naar Excel.
Terwijl er hele slimme en betaalbare technieken zijn om dit gat op te vullen en data het werk te laten doen.
Reactie: De lagere productiviteit van 30 - 45 jarigen is natuurlijk goed te verklaren, aangezien het % met kinderen in deze groep groter is dan onder de 30. Werken met kinderen om je heen is een stuk lastiger. Daarnaast is het door de onzekerheid niet echt een goed moment om nu iemand aan te nemen, inwerken wordt ook een lastig verhaal...
Reactie: Mooi interview. Circulair produceren en ondernemen is de toekomst en daar is Interface een echte koploper in. Hopelijk komen meer bedrijven op het idee om mee te doen met Mission Zero voor een nog duurzamere wereld.