18 mei 2017 -
Nederlandse werknemers hebben steeds meer vertrouwen als het gaat om het behoud van hun baan. Door dit toegenomen vertrouwen, stellen ze hogere eisen ten aanzien van hun takenpakket, werk-privébalans en salaris.
17 mei 2017 -
Het Nederlandse bedrijfsleven is de afgelopen twee jaar op grote schaal getroffen door datalekken. Ruim vier op de tien ondernemingen had hier de afgelopen 24 maanden mee te maken.
17 mei 2017 -
Het optimaliseren van de klantbeleving en het ontwikkelen van aantrekkelijke en relevante content blijft ook dit jaar topprioriteit voor het management.
17 mei 2017 -
92 procent van het toptalent in Nederland zoekt meerdere keren per jaar naar een andere baan. 77 procent kijkt zelfs maandelijks naar een nieuwe baan. Dat blijkt uit onderzoek van Indeed.
17 mei 2017 -
Het jaarlijkse Beloningsonderzoek van de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren), uitgevoerd door de Human Capital Group, maakt duidelijk dat de mythe van de zakkenvullende Directeur verre van de waarheid is.
16 mei 2017 -
Het borgen van de veiligheid en het up-to-date houden van verschillende type computers zijn de meest genoemde uitdagingen rondom werkplekbeheer binnen de overheid en de gezondheidszorg.
16 mei 2017 -
52 procent van de Nederlandse zakelijke beslissers is van mening dat kwaliteitszorg voor digitale producten en diensten goedkoper en sneller moet.
16 mei 2017 -
De omvang van de WannaCry-aanval heeft de hele wereld laten schrikken. De ransomware heeft volgens Europol minimaal 230.000 computers gegijzeld in meer dan 150 landen.
16 mei 2017 -
Wie voor komende winter op zoek is naar een winterjas voor op kantoor, kan het best kiezen voor een trenchcoat. Dat stijladvies geeft Lisanne Ploeger van Winterjassen.com.
16 mei 2017 -
De reputatie van hackers is niet best. Google op de term ‘hacker’ en u ziet het meteen; hackers worden beschouwd als gevaarlijk, eng en zijn meestal mannen.
15 mei 2017 -
Kantoormedewerkers maken steeds vaker gezonde keuzes qua voeding. Uit onderzoek van Jobbird blijkt dat meer dan de helft van de mensen voldoende groenten en fruit meenemen naar het werk.