zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Zakenetentjes populair

14 februari 2005 - Van de werknemers heeft 5 procent vorig jaar geregeld op kosten van de zaak buiten de deur gegeten. Dat zijn ruim 400.000 mensen. Zij besteedden gemiddeld aan deze lunches en diners 27,50 euro per persoon, zo heeft het Bedrijfschap Horeca en Catering maandag bekendgemaakt.

Retour


Volgens woordvoerder W. Waninge gebeurt het zakelijk uit eten gaan iets meer dan een keer per week. Hoewel vergelijkingen met eerdere jaren niet mogelijk zijn, bevestigen de cijfers volgens hem het beeld dat de recessie op haar retour is.

Eind van de week
Uit onderzoek van het bedrijfschap blijkt dat het op kosten van de baas uit eten gaan vooral aan het eind van de week populair is. Bovendien tonen de gegevens aan dat deze 'zakenetentjes' vaker voorkomen naarmate het jaar vordert.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10