zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Wie is het DM Talent en DM M|V van het jaar 2012?

10 september 2012 - Welke marketeer en aanstormend DM Talent heeft het afgelopen jaar een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van dialoogmarketing? Vanaf heden heeft de branche ruim twee maanden de tijd kandidaten te nomineren die in hun ogen lef en creativiteit op het gebied van dialoogmarketing hebben getoond. Welke marketeer maakt het verschil en is een voorbeeld voor de branche?

Donderdag 10 januari 2013 zullen de DM Talent, DM M|V van het jaar en de DM Oeuvre Prijs, voorafgaand aan de traditionele Nieuwjaarsborrel van DDMA en DeMeter, worden uitgereikt.



Jury
Onder leiding van juryvoorzitter Frans Reichardt (Reichardt & Company) zullen Marianne Robben (LaRobben), Karin de Beer (NS Hispeed), Brecht Janssen (Astma Fonds), Antal de Waij (Engagement Media) en Benjamin Messelink (Draftfcb Amsterdam), de genomineerden toetsen op basis van criteria als durf, innovatie en onderscheidend vermogen. De 'DM Oeuvre Prijs" zal niet door de jury, maar door het bestuur van DDMA worden toegekend. 

DM Awards

Diana Janssen, directeur DDMA: "Het uitreiken van de drie DM Awards op één dag was in 2012 een groot succes. Meer dan 500 marketeers bezochten de uitreiking en de hierop aansluitende nieuwjaarsborrel. De trend is gezet. Op 10 januari worden niet alleen drie toonaangevende Awards uitgereikt, de branche zal ook samen het glas heffen op een succesvol 2013." Joris Heijltjes, voorzitter DeMeter: "Het is voor de branche belangrijk dat aanstormend talent het podium krijgt dat hij of zij verdient. De samenvoeging met de andere DM Awards levert hier een belangrijke bijdrage aan. De prijswinnaars krijgen hierdoor de aandacht die zij verdienen." 

Nomineer nu de het DM Talent of DM M|V van het jaar

Wie heeft in de afgelopen twaalf maanden het DM-vak positief op de kaart gezet en volgt onder andere Roy Scheerder (KLM), Pim Betist (Sellaband), Michel Schaeffer (bol.com), Joris Toonders (Yonego) en Marcel Kalmeijer (Holland Casino) op? Nomineer nu jouw kandidaat voor DM Talent of DM M|V van het jaar via dmawards.nl. Nomineren is mogelijk tot 9 november aanstaande.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Roy Scheerder (KLM) DM Man van het jaar 2011
 Budget dialoogmarketing stijgt weer
 Privacy is verantwoordelijkheid van Nederlands bedrijfsleven
 Dialoogmarketing neemt sterk toe
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10